Med en GPS-tracker til katte kan du til enhver tid nemt holde øje med, hvor din kat opholder sig, uanset om du er hjemme eller på ferie i udlandet.
Katte elsker at være uafhængige. Din kat spiser, sover og strejfe rundt, når den vil!

Men hvor løber den hen?
Er min kat løbet væk? Er den blevet spæret inde et sted, hvor den ikke kan komme ud? Eller måske ligefrem blevet stjålet og ufrivilligt fået ny ejer? Og endnu værre kan min kat være ned af en bil eller et tog?

Hvis du tror, at din kat bliver i nærheden af dit hus, kan du let blive overrasket, når du følger dens færden via en GPS-tracker.
Forskning med gps-tracking over kattes daglige bevægelsesmønstre har overrasket mange katteejere. I stedet for at sove for enden af ens seng eller inde i garagen, strejfer mange katte rundt om natten flere kilometer fra huset.

Vi anbefaler følgende GPS tracker til katte, hunde og andre aktive kæledyr medhalsbånd. Se den i Shoppen her!

Sådan fungerer GPS trackere til katte? 

Med en gps-tracker kan du let spore din kat og finde ud af, hvor den befinder sig.
En såkaldt katte-gps er et lille sporingsapparat, der er designet til at sætte fast i halsbåndet. Hermed generes katten ikke af gps-trackeren, så den fortsat kan gøre alt det, som katte nu engang er bedst til – at springe over hegn, løbe fra hunde og jagte mus.

  • Fastsæt en gps-tracker på halsbåndet, så du hele tiden kan spore din kat.
  • Hold evt. øje med, at katten bliver inden for et afgrænset område, som du selv vælger. Hvis katten er kommet for langt væk, modtager du en sms på din mobiltelefon, der angiver katten befinder sig på det pågældende tidspunkt. 

Alt hvad du behøver er et SIM-kort, der sættes i trackeren. Det kan være et ganske almindeligt taletidskort med data.

Du kan tracke på følgende 3 måder:
Ring til trackeren, hvorefter du modtager en sms fra trackeren med et link til Google Maps, hvor du kan se kattens position på kortet.

  • Download en gratis app, hvor du kan følge katten og se historikken over kattens bevægelsesmønstre.
  • Hvis du ikke vil bruge app, kan du også logge ind på en browser-baseret platform, hvor du kan følge kattens bevægelsesmønstre m.m.

 NB! Det eneste der kræves er et SIM-kort. Hvis du skal på app eller web-baseret platform, skal du have internet-forbindelse samt bruge et SIM-kort med både sms og data.