GPS tracker til båd

Opdateret : 2017-05-11 12:49:22

En GPS-tracker er en udmærket løsning, hvis du vil have ro i sjælden og ikke spekulere over om din båd ligger, hvor den skal være.

GPS-trackeren kan let placeres på din båd eller påhængsmotor. Bliver båden, jollen, påhængsmotoren (eller hvor du nu engang har placeret trackeren) stjålet, aktiveres bevægelsesalarmen i trackeren, som sender en SMS til din mobiltilefon med koordinaterne (længde- og breddegrad) over den nøjagtige position, hvor den sjålne genstand befinder sig.

I SMS-beskeden er der et link til et kortbillede (f. eks. Google Map), hvor man kan se genstandens placering.

Vi anbefaler:

Trackeren, som ses i vidoen kan købes her!

 

Gps-trackeren har geo-fence funktion, hvor der lægges et virtuelt “elektrisk hegn” omkring båden. Du kan selv indstille sporingsenheden til, hvornår den skal sende en sms.

Naturligvis vil båden flytte sig med tidevandet, når den fortøjes i havn, ved bøje eller ligger for anker. Så du vil nok ikke vælge at indstille geo-fence til en radius på kun 5 meter, da du så hele tiden vil få tilsendt SMS’er fra trackeren.

I forlængelse heraf har trackeren en bevægelsesalarm, som dog primært er designet til at virke på landjorden. Dvs. hvis din båd stjæles og køres væk på en trailer, så vil vil trackeren “sladre” ved at sende dig en sms.

Del dette indhold

Tilføj en kommentar

 (Med http://)