Hermed kan du reagere hurtigt, hvis noget er galt.
Anbring en gps-tracker på dit barn – f. eks. et af vores GPS-armbåndsure til børn eller en person-tracker, som nemt kan lægges i lommen eller i skoletasken.

Typer af GPS-trackere til børn

Der findes masser af gps-trackere, som er velegnet til sporing af børn.

Vi anbefaler følgende 2 forskellige typer af gps-tracker til børn:

GPS-ure til børn

Vi sælger mange GPS-armbåndsure til børn, da de er utroligt praktiske. Det skyldes, at urene kan meget mere end "bare" at spore sit barn.

Vores GPS-ure til børn har bl. a. følgende funktioner:

  • Indbygget GPS-tracker: Via en app på mobiltelefonen kan forældre overvåge urets/barnets position på et kort
  • 2-vejs ringefunktion: Dvs. man kan både ringe til og fra uret. Forældre kan ringe til uret, og barnet via uret ringe til sine forældre.
  • Geofence: Indstil en sikkerhedszone. Hvis barnet bevæger sig uden for zonen (f. eks. skolens område), sender uret en SMS til din mobiltelefon.
  • Aflytning: Via app'en kan man aflytte barnet, idet urets indbyggede mikrofon aktiveres. Man vil kunne høre omgivelserne omkring uret.
  • SOS-knap: Hvis barnet trykker på SOS-knappen ringer uret til samtlige telefonnumre i telefonbogen, inden opkaldet besvares.
  • Voice chat: Man kan indtale og sende tale-beskeder til hinanden fra og til uret og app'en på mobiltelefonen.
  • Klokkeslæt: Barnet kan se hvad klokken er, da trackeren også er et smart armbåndsur.

Person-tracker

I stedet for et armbåndsur kan man også vælge en traditionel person-tracker, som udelukkende er konstrueret til at spore personer. Dvs. den har kun tracking-funktioner.

Man kan hverken se klokken eller ringe til sit barn via trackeren - i modsætning til ovennævnte GPS armbåndsur til børn.

Til gengæld holder batteriet som regel i længere tid, da en person-trackeren er større større end GPS-uret og derfor indeholdre batterier, som kan holde i længere tid, inden de skal oplades igen.

En person-tracker er er lille og flytbar, så den kan nemt kan gemmes i barnets lomme eller skoletaske. Kun fantasien sætter grænser for, hvor person trackeren kan placeres.

Hvor GPS-uret udelukkende styres via en app, behøver man ikke at anvende en app, når man bruger en person-tracker. Du behøver blot at ringe til trackeren, hvorefter du straks modtager en SMS med et link til Google Maps, hvor du kan se trackerens/barnets position på kortet.