Mini GPS tracker til Katte

Ikke på lager

BEMÆRK: PetPointer er gået konkurs, så det er utroligt, at vi igen kommer ind i denne tracker. Vi anbefaler vores andet lille større tracker, der kan fastgøres til en sele, så selv en lille kat kan få det uden problemer.

PetPointer er VERDENS MINDSTE GPS-tracker, som er specialdesignet til Katte. Smart kattehalsbånd medfølger med sikkerhedsmekanisme, der forhindrer, at katten kvæles i sit halsbånd, hvis den hænger fast i en gren eller lignende.

Virker over hele verden. Abonnement skal tilkøbes for at kunne bruge trackeren. Abonnementet tilkøbes på selve tracking platformen, som ejes af producenten. Køb din PetPointer GPS tracker her!

NB! Husk at vælge størrelse på halsbånd ovenfor!

Beskrivelse

Detaljer

Med PetPointer kan du hurtigt og let spore din kat eller hund - eller andre kæledyr med halsbånd.

Indbygget SIM-kort, som automatisk finder et netværk, uanset hvor i verden du befinder dig.

Abonnement skal tilkøbes på producentens tracking-platform for at kunne bruge trackeren. Fra 33,25 kr. om måneden - vælg mellem 6, 12 eller 24 mdr. abonnement. Vi sælger selve trackeren (hardwaren), mens abonnementet (softwaren) tilkøbes hos producenten via tracking-platformen.

 

  • 6 mdr:  54,90 kr per måned
  • 12 mdr:  44,99 kr per måned
  • 24 mdr:  33,25 kr per måned

 

PetPointer er udviklet i Schweiz - en GPS-tracker, der giver katte- og hundeejere ro i sindet i alle døgnets timer. 

 

Find din kat eller hund med Petpointer

GPS- og LBS teknologi til lokalisering af kæledyr med en nøjagtighed inden for få meter.

GPS-position sendes til din mobiltelefon, iPad eller computer via 2G mobilnetværk i mere end 200 lande. 

 

 

Sådan fungerer PetPointer

GPS-position

Den seneste generation af GPS-chip i PetPointer anvender 3 satellit-systemer for at lokalisere dit kæledyr. Hermed optimeres nøjagtigheden, selv under de sværeste betingelser.

 

Verdens mindste tracker til kæledyr

Petpointer er med sine dimentioner på kun 2.3 cm x 5.8 cm x 1 cm er den mindste GPS-tracker til kæledyr og kan let sættes på ethvert halsbånd til kæledyr. Hermed får din kat eller hund optimal bevægelsesfrihed.

 

Testet til udendørs-brug

Petpointer er fremstillet af robust og vandtæt (IP67) plastik af højeste kvalitet, som er velegnet til udendørsbrug.

 

Batteri-levetid

Seneste batteri-teknologi combineret med et højt sofistikeret energi-styresystem, som garanterer den længst mulige batteri-levetid på 3-5 dage, hvis du tracker én gang per time.

 

Virker i over 200 lande

Petpointer sender data via 2G-mobilnetværk. Dette netværk anvendes i over 200 lande. Derfor kan trackeren også bruges i udlandet - f. eks. hvis du er på ferie. Langt de fleste 3G- og 4G netværk understøtter også 2G. 

 

Designet i Schweiz

Petpointer er udviklet af det schweiziske dyreværn STMZ i samarbejde med specialister inden for GPS-teknologi ved førende schweiziske universiteter og adskillige ingeniører fra ur-industrien. Schweizisk teknologi og Schweizisk præcision, som er fremstillet i Schweiz.