Handelsbetingelser

GPS-tracker.dk drives og ejes af:

GSM Teknik ApS
CVR nr.: 36503289
Søndersøvej 4
5492 Vissenbjerg

Produkterne sælges som et abbonnement, der inkluderer en gps tracker (hardware), som på forhånd har isat simkort inkl. forbrug i alle EU-lande og Norge og en app /server platform (software).
Alle GPS-data gemmes med 12 måneders historik.

Alle priser er danske kroner (DKK) ex. moms.

  1. Priser er pr. GPS-enhed og kan bestå af en éngangsanskaffelsespris for hardwaren og et løbende abonnement dertil. Der kan også være kampagnetilbud, hvor selve hardwaren “gratis” er inkluderet i abonnementet.
  2. Hardwaren ejes af GSM Teknik ApS, som er en udlejningsenhed og en del af abonnementet. Hardwaren skal returneres ved evt. opsigelse og være os i hænde senest 14 dage efter opsigelsen. Hvis hardwaren ikke kommer retur faktureres DKK 500,- pr. gps enhed.
  3. Abonnement forudbetales i en periode, typisk på 3-, 6- eller 12 måneder og der sendes automatisk en ny opkrævning 1 måned før den igangværende periode udløber.
  4. Alle nye abonnementer får én gratis ekstra måned i den første afregningsperiode. Har man f.eks. forudbetalt 12 måneder går der 12+1 måneder før der kommer en ny opkrævning.
  5. Abonnementet er uden binding og kan til enhver tid opsiges med løbende måned + 30 dage. Har man penge til gode, bliver de tilbageført på samme konto, som der oprindeligt er handlet fra. Der kan også tilbageføres på et andet ønsket kontonummer efter aftale.
  6. En gratis prøvemåned tilbydes i form af 1 stk. “gratis” gps-tracker pr. virksomhed. Kræver på forhånd en kreditgodkendelse fra GSM Teknik ApS eller et depositum på DKK 500,-
  7. Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på ydelser. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, vi indgår aftalen. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra vi indgår aftalen til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til mail@gsmteknik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Persondatapolitik (GDPR)

Gennem din aftale med GSM Teknik ApS indsamles der personoplysninger om dig.Vores retningslinjer er udarbejdet ud fra EUs Databeskyttelsesforordning, som trådte i kraft i Danmark d. 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov (herefter “gældende lovgivning”). Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse som dokumentation indtil varen er betalt og leveret og fortrydelsesfristen er udløbet. Vi registerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen og/eller de ydelsen til dig. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Personoplysningerne registreres hos GSM Teknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos gsmteknik.dk er: GSM Teknik ApS. Du har som kunde hos GSM Teknik ApS ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles og i så fald få adgang til personoplysningerne. Du er desuden berettiget til at anmode om at modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til GSM Teknik ApS (dataportabilitet). Du er berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse, hvis GSM Teknik ApS ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt GSM Teknik ApS i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes. Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GSM Teknik ApS, skal du rette henvendelse til: Tonie Fabricius Olsen på mail: tfo@gsmteknik.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Hvis du ønsker at klage over GSM Teknik ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet: Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Telefon: 33 19 32 00 E-mail: dt@datatilsynet.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun , hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
GSM Teknik ApS
Søndersøvej 4
5492 og Vissenbjerg

E-mail: mail@gsmteknik.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse
med min købsaftale

Evt. Ordrenr.: ___________________

Om følgende varer/ydelser: _________________________________________

Bestilt den: ______________ Modtaget den: ______________

Forbrugerens navn: _______________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________

Forbrugerens underskrift: ____________________ Dato: ______________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Senest revideret: 05/05/2022
Næste revision:Senest 31/12/2022