Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms. 

 

Hvilke lande kan købe hos os

Vi leverer til Danmark.

 

Sådan handler du

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

 

Betaling

- Dankort
- MasterCard
- Visa
- MobilePay
- American Express
- Bankoverførsel


Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, og ordren sendes først, når beløbet er registreret på vores konto. Vores bankkonto er 5961-0004009062.

Betaling med kreditkort hæves først, når varerne sendes fra gps-tracker.dk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Ved for sen betaling tilskrives der renter efter gældende lovgivning.

 

Abonnement

GPS-Tracker.dk tilbyder på udvalgte produkter tilkøb af et abonnement. Abonnementer forudbetales for enten 3, 6 el. 12 mdr. Abonnementet er uden binding og kan til enhver tid opsiges med løbende måned + 30 dage. Har man penge til gode, bliver de tilbageført på samme konto, som der oprindeligt er handlet fra. Der kan også tilbageføres på et andet ønsket kontonummer efter aftale.

Når dit abonnement skal fornyes, sker det automatisk via betaling med kreditkort. Du vil modtage en faktura, når pengene for fornyelsen er trukket. Betaler du med bankoverførsel, skal du dog selv sørge for at regningen bliver betalt, da vi ikke har muligehed for at trække pengene automatisk. Ønsker du at opsige dit abonnement efter fornyelsen, skal du kontakte os inden for 14 dage fra fakturadatoen, ellers fortsætter abonnementet frem til næste fornyelse. Ved evt. prisstigninger, bliver du gjort opmærksom på det i feltet "Shop kommentar" nederst på fakturaen.

 

Vigtigt vedr. abonnement

Fakturaer sendes kun pr. mail, så du skal selv sørge for, at vores mail ikke ryger i dit SPAM-filter. Hvis en regning ikke betales, sender vi en rykker efter 5 hverdage. Betales abonnementet ikke inden yderligere 10 dage, sender vi 2. rykker og lukker samtidig for abonnementet. Hvis man ønsker at fortsætte abonnementet herefter, medfører det et gebyr på 100,- kr. Bemærk venligst, at rykkerproceduren er anderledes på abonnementer end ved øvrige køb.

 

Levering og fragt

GPS-Tracker.dk sender alle varer som pakke med GLS med Track and Trace, som gør det muligt at spore, hvor langt pakken er kommet. Vi har gratis fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over DKK 999,00. Leveringstiden er normalt indenfor 1-2 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser hos GLS.

 

Click & Collect

Du kan vælge at afhente din bestilling på vores adresse i Vissenbjerg:

GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS, 

Søndersøvej 4,

5492 Vissenbjerg 

 

Vi sender dig en e-mail, så snart din ordre er klar til afhentning.

 

Returret og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:
1. Har modtaget din vare.
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse meddele os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, telefon eller ligende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur:

- Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
- Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
- Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Varens stand, hvis du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der skyldes forkert betjening eller uautoriserede indgreb. Varen kan efter aftale returneres for reparation eller ombytning, hvor GPS-Tracker.dk afholder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt på samme måde, som betalingen blev foretaget. Ved bankoverførsel har vi brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, da vi ellers ikke har mulighed for at refundere beløbet.

Vi har brug for følgende ved refusion via bank:

 • Dit fulde navn
 • Ordrenummer på den ordre du skal have refunderet.
 • Bankens navn Registrerings- og kontonummer

 

Rykkerprocedure private kunder

Hvis en faktura ikke betales til tiden tilskrives der renter efter gældende lovgivning, og samtidig har vi følgende rykkerprocedure:

 • Efter 5 hverdage fremsendes en betalingspåmindelse.
 • Efter 11 dage yderligere fremsendes 1. rykker, som tilskrives et rykkergebyr på DKK 100,00.
 • Efter 11 dage yderligere fremsendes 2. rykker, som også tilskrives DKK 100,00 i rykkergebyr
 • Efter 11 dage yderligere overgives sagen til inkasso, og betalingen kan ikke længere sendes til GSM Teknik ApS. Inkassofirmaet vil herefter påføre regningen et inkassogebyr efter gældende regler.

 

Rykkerprocedure B2B kunder

Hvis en faktura ikke betales til tiden, tilskrives der 3% i rente pr.md.

 • Efter 7 dage, fremsendes betalingspåmindelse
 • Efter yderligere 7 dage fremsendes 1. rykker, som tilskrives renter og et rykkergebyr på DKK 100,00.
 • Efter yderligere 11 dage fremsendes 2. rykker, som tilskrives et rykkergebyr på DKK 100,00.
 • Efter yderligere 11 dage fremsendes inkassovarsel
 • Er fakturaen ikke betalt inden 10 dage, overgives sagen til inkasso, og betalingen kan ikke længere sendes til GSM Teknik ApS. Inkassofirmaet vil herefter påføre regningen et inkassogebyr efter gældende regler.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på gps-tracker.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere gps-tracker.dk

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på gsmteknik.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Persondatapolitik

Gennem din aftale med GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS indsamles der personoplysninger om dig. Vores retningslinjer er udarbejdet ud fra EUs Databeskyttelsesforordning, som træder i kraft i Danmark d. 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov (herefter “gældende lovgivning”).

 

Kun i forbindelse med en eventuel aftale med en montør om montering af udstyr, vil personlige oplysninger som navn, adresse og telefonnummer, der er registreret hos GSM Teknik ApS, blive gjort tilgængelige for tredjepart. Og i så fald, vil der blive indgået en databehandleraftale mellem GSM Teknik ApS og montøren. I alle andre tilfælde vil ingen personlige oplysninger blive solgt, overdraget eller gjort tilgængelige for tredjepart. 

 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email adresse som dokumentation indtil varen er betalt og leveret og fortrydelsesfristen er udløbet. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

 

Personoplysningerne registreres hos GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes (Ved abonnementer fornyes aftalen årligt, og en ny 5 årig periode påbegyndes). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Den dataansvarlige (databeskyttelsesrådgiver) hos GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS er: Tonie Fabricius Olsen

 

Du har som kunde hos GPS-Tracker.dk ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles og i så fald få adgang til personoplysningerne. Du er desuden berettiget til at anmode om at modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til GPS-Tracker.dk (dataportabilitet). Du er berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af GPS-Tracker.dk uden unødig forsinkelse.

 

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af GPS-Tracker.dk uden unødig forsinkelse, hvis GPS-Tracker.dk ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt GPS-Tracker.dk i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GPS-Tracker.dk, skal du rette henvendelse til: Tonie Fabricius Olsen på mail: tfo@gsmteknik.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

 

Hvis du ønsker at klage over GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet: Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Telefon: 33 19 32 00 E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Senest revideret: 01/12/2023

Næste revision: 01/12/2024