Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms.

Sådan handler du:
1.Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.Indtast dine personlige oplysninger
3.Vælg forsendelses/betalingsmåde
4.Godkend vores forretningsbetingelser
5.Tjek om alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Betaling

 • Visa
 • VisaDankort
 • Visa Debit
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit
 • Maestro
 • ViaBill - Læs mere her
 • Direkte bankoverførsel *
  * Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, og ordren sendes først, når beløbet er registreret på vores konto.

 

Betaling med kreditkort hæves først, når varerne sendes fra GPS-tracker.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
GPS-tracker.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

NB: Fri fragt ved ordre for mindst 800 kr!
GPS-tracker.dk sender alle varer med Post Danmark.

Ved ordre for mindst 800 kr er der gratis fragt til nærmeste afhentningssted. Ved ordre for under 800 kr tillægges et gebyr på 39 kr.
Leveringstiden er normalt indenfor 1-2 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark.

Returret og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 1. Har modtaget din vare.
 2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail via vores kontaktformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur:

 • Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
 • Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
 • Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, hvis du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 • Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.
 • For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 Tilbagebetaling af købsbeløbet:

 • Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 • Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 • Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der skyldes forkert betjening eller uautoriserede indgreb. Varen kan efter aftale returneres for reparation eller ombytning, hvor GPS-tracker.dk afholder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

I forbindelse med reklamationer rettes henvendelse til kundeservice per email via vores kontaktformular på kontakt kundeservice.

Efter aftale bedes varen returneres returneres til:

GPS-Tracker.dk v/GSM Teknik ApS 
Lumbyvej 11A
5000 Odense C

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og GPS-tracker.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.